Zandstralen Enschede - Uw meubels weer als nieuw!

Waarom voor zandstralen Enschede kiezen? Stel u heeft een interieur van Teak, Eiken, Noten, Kersen, Beuken,........

Deze meubels zijn vaak van uitstekende kwaliteit en nog echt door vakmensen gemaakt, dit in tegenstelling tot de meubels die tegenwoordig worden verkocht door de grote Zweedse meubel keten, deze meubels bestaan vaak enkel uit spaanplaat wat als gevolg heeft dat de meubels niet sterk genoeg zijn en op den duur dan ook snel in de kwaliteit achter uit gaan.

U heeft de kwaliteits meubels van Teak, Eiken, Kersen al in huis dan is zandstralen Enschede de ideale oplossing voor u, door uw meubels te zandstralen kunt u uw interieur een complete nieuwe look geven in de kleuren die u zelf maar voor ogen heeft, en dit tegen een aanzienlijke prijs ten opzichte van nieuwe meubels.

Als u naar de betere woonwinkel gaat waar ze nog echt houten meubels verkopen zult u al snel schrikken van de prijs om een complete interieurs verandering te doen.

Snel uw meubels laten zandstralen in Enschede

Wilt u graag uw meubels zandstralen in Enschede maar u heeft geen zin in het uren lange schuurwerk, dan is zandstralen de ideale oplossing voor u.

Als u uw meubels met de schuurmachine schuurt zult u al snel merken dat er aan het schuurwerk geen einde aankomt, en dan nog niet te spreken over alle kleine naadjes in het hout wat u met de hand moet schuren tot het hout mooi kaal is.

Door er voor te kiezen om uw meubels te laten zandstralen in Enschede door zandstraal bedrijf Boll meubelservice nemen wij dat vervelende schuurwerk voor u uit handen, en bovendien kunnen wij met onze speciale straal machines het hout helemaal kaal krijgen tot in de nerf van het hout, dus alle verf en lak lagen worden compleet van het meubelstuk verwijderd wat uiteindelijk een prachtige onbehandelde hout look oplevert.

Na de zandstraal behandeling zit er geen enkele laklaag meer op het meubelstuk, dit heeft een stoere look maar het hout is op dat moment ook heel erg kwetsbaar, als u een kopje koffie op de tafel neerzet zal dit leiden tot kringen op de tafel en dat willen we natuurlijk niet.

Daarom biedt zandstraalbedrijf Boll meubelservice ook de mogelijkheid dat wij uw meubels restylen door ze bijvoorbeeld in de Whitewash,Greywash,Gerookt eiken, Verouderd eiken.......... of een speciale blanke lak te zetten, na deze behandeling zijn uw meubels goed beschermt tegen kringen of andere vervelende vlekken. 


Waarom zandstralen in plaats van logen?

Bij het logen van hout kunnen de hout verbindingen open gaan waardoor het meubelstuk niet meer stevig in elkaar zit.

Bij het zandstralen zal de complete lak / beits laag verdwijnen omdat er een klein beetje hout van het meubelstuk verdwijnt, echter blijft het meubelstuk wel glad genoeg, u zal bij het schoonmaken van de tafel niet met de vaatdoek achter het hout blijven hangen.


Vraag vrijblijvend een offerte

Heeft u interesse gekregen in onze diensten en wilt u ook uw meubels laten zandstralen in Enschede bij Boll Meubelservice? Neem dan contact met ons op.


ZIT U OP EEN MOBIEL APPARAAT BOVEN IN DE WEBSITE KUNT U OP EEN ANDERE WEBSITE PAGINA VAN BOLL Meubelservice KLIKKEN..

Meubels stralen Meubels zandstralen Meubels zandstralen enschede Meubels zandstralen hengelo Meubels zandstralen haaksbergen Meubels zandstralen oldenzaal Meubels zandstralen Losser Meubels zandstralen Almelo