Algemene voorwaarden

Voorwaarden voor het zandstralen op locatie.

Er moet een rolsteiger voor mij aanwezig zijn waarmee ik veilig overal bij kan komen.
Afplakken van ramen schrootjes enz. zit niet bij de prijs inbegrepen. (u kunt afplak materiaal bij mij in de werkplaats ophalen tegen meerprijs).
Gebinten worden na het zandstralen met lucht schoongespoten, u zal zelf de verdere schoonmaak moeten doen.
Straalmiddel blijft achter op locatie, dit zal u zelf moeten afvoeren in een bouwcontainer.
Prijzen zijn uitsluitend opvraagbaar via een offerte, wij geven eerst een indicatie prijs, daarna volgt een offerte.
Indien de offerte akkoord is, dan vragen wij om een opdracht bevestiging via de mail: straalbedrijfboll@gmail.com  , nadat wij de opdracht bevestiging via de mail hebben ontvangen plannen wij hem in de agenda's in.

Opdracht annuleren.
Kosteloos annuleren van de opdracht is mogelijk van beide kanten, dit dient 3 weken voor aanvang van het project te gebeuren via dit mail adres: straalbedrijfboll@gmail.com
Bij annulering van de opdracht 1-2 weken voor de start datum: dan brengen wij 10% van de geschatte totaal som in rekening.
Bij annulering van de opdracht binnen 1 week voor aanvang van de opdracht dan brengen wij 20% in rekening van de geschatte totaal som.

BOLL Meubelservice is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die voor, tijdens, of na onze werkzaamheden kan ontstaan.

 

Levering , prijzen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor het zandstralen van meubels en exclusief eventuele haal- en bezorgkosten.


Gekochte artikelen kan men zelf ophalen, bezorgen kan ik overleg.

indien u er voor kiest om uw meubels op te laten halen dan is dat volledig voor eigen risico van de klant, en kan Boll meubelservice niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade van voor, tijdens of na het transport.

Transport.

Wij halen alleen meubels op die gedemonteerd zijn, en die op de begane grond staan.
Moeten wij toch meubels gaan demonteren en opnieuw weer monteren dan zullen wij hiervoor extra kosten in rekening brengen.
Indien wij meubels vanuit de woning naar buiten moeten tillen, en we zullen een schade maken dan zijn we hier op geen enkele manier voor verantwoordelijk.

Indien niemand aanwezig is op de gemaakte afspraak tijd bij u huis, dan zal ik de voorrij kosten van €40 in rekening moeten brengen.

Betalingsvoorwaarden.

Het verschuldigde bedrag dient binnen 7 dagen nadat de factuur gemaakt is overgemaakt te zijn op mijn bankrekening nummer.

Brengt u als particulier zelf de meubels langs dan zal de factuur betaald moeten zijn voordat u de meubels weer kunt ophalen, u kunt uiteraard ook contant betalen als u de meubels weer ophaalt 

Wij bezorgen geen meubels tot de factuur betaald is wij hebben tenslotte ons werk gedaan, kiest u liever voor een contante betaling dan is dat ook mogelijk u kunt dan betalen op de dag dat wij de meubels bij u thuis bezorgen.

Garanties en onvoorziene gebreken.

Hoewel Boll meubelservice haar uiterste best doet om alle diensten en producten in de best mogelijke staat af te leveren, kan Boll meubelservice niet aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van onvoorziene schade aan een artikel of door een artikel na aankoop.

Eventuele onvoorziene gebreken zal Boll meubelservice uiteraard naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

Bij meubels met fineer kan ik geen garantie geven als ik er door heen straal, over het algemeen gaat dit vrijwel altijd goed als ik de druk wat lager instel.

Echter is niet al het fineer op het spaanplaat even dik dus dit kan soms mis gaan. 

Bij meubels die gestraald worden verdwijnt er altijd hout uit de nerf zodat het hout ruwer wordt, dit wordt vooraf met u besproken, eventueel kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het na schuren met de hand zodat de meubels daarna direct overspuitbaar/schilderbaar zijn.