Algemene voorwaarden

Voorwaarden voor het zandstralen op locatie.

Er moet een rolsteiger voor mij aanwezig zijn waarmee ik veilig overal bij kan komen.
Afplakken van ramen schrootjes enz. zit niet bij de prijs inbegrepen. (u kunt afplak materiaal bij mij in de werkplaats ophalen).
Gebinten worden na het zandstralen met lucht schoongespoten, u zal zelf de verdere schoonmaak moeten doen.
Straalmiddel blijft achter op locatie, dit zal u zelf moeten afvoeren in een bouwcontainer.
Dag prijs van €850 inclusief BTW. is gebaseerd op: 7 uur werk, 7 zakken straalmiddel a 25 kg, en €35 brandstof verbruik.
Er zal contant moeten worden afgerekend voor particulieren nadat de straalklus klaar is.
BOLL Meubelservice is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade.


Levering , prijzen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor het zandstralen van meubels en exclusief eventuele haal- en bezorgkosten.

 

Gekochte artikelen kan men zelf ophalen, bezorgen kan ik overleg.

indien u er voor kiest om uw meubels op te laten halen dan is dat volledig voor eigen risico van de klant en kan Boll meubelservice niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade tijdens transport.

Meubels dienen op de begane grond te staan bij de voordeur, er zal altijd iemand aanwezig moeten zijn die kan mee helpen de meubels in de meubelbak te tillen, aangezien ik vaak alleen rij en ik dit helaas niet alleen kan doen.

Indien niemand aanwezig is op de gemaakte afspraak tijd bij u huis, zal ik de voorrij kosten van €40 in rekening moeten brengen.

Betalingsvoorwaarden.

Het verschuldigde bedrag dient binnen 7 dagen nadat de factuur gemaakt is overgemaakt te zijn op mijn bankrekening nummer.

Brengt u als particulier zelf de meubels langs dan zal de factuur betaald moeten zijn voordat u de meubels weer kunt ophalen, u kunt uiteraard ook contant betalen als u de meubels weer ophaalt 

Wij bezorgen geen meubels tot de factuur betaald is wij hebben tenslotte ons werk gedaan, kiest u liever voor een contante betaling dan is dat ook mogelijk u kunt dan betalen op de dag dat wij de meubels bij u thuis bezorgen.

Garanties en onvoorziene gebreken.

Hoewel Boll meubelservice haar uiterste best doet om alle diensten en producten in de best mogelijke staat af te leveren, kan Boll meubelservice niet aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van onvoorziene schade aan een artikel of door een artikel na aankoop.

Eventuele onvoorziene gebreken zal Boll meubelservice uiteraard naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

Bij meubels met fineer kan ik geen garantie geven als ik er door heen straal, over het algemeen gaat dit vrijwel altijd goed als ik de druk wat lager instel.

Echter is niet al het fineer op het spaanplaat even dik dus dit kan soms mis gaan. 

Bij meubels die gestraald worden verdwijnt er altijd hout uit de nerf zodat het hout ruwer wordt, dit wordt vooraf met u besproken, eventueel kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het na schuren met de hand zodat de meubels daarna direct overspuitbaar/schilderbaar zijn.