Algemene voorwaarden

Wij stellen onze offertes op aan de hand van de gekregen foto's en video's van uw project, wij vragen u daarom ook om zo goed als mogelijk alles op film te zetten, vergeet u dingen op film te zetten dan heeft u kans dat de daadwerkelijke factuur hoger uitvalt.
U als klant bent verantwoordelijk voor het afplakken van vloeren, ramen, wanden, plafonds en andere dingen die tijdens de offerte met u zijn besproken, in sommige gevallen zullen wij de afplakwerkzaamheden verrichten maar dit vermelden wij dan duidelijk op de offerte.
Indien wij van straalbedrijf BOLL eerst op locatie dingen moeten gaan afplakken, dan worden hiervoor extra materiaal kosten berekent, alle gemaakte uren dat wij langer bezig zijn met de straal opdracht worden dan aan u doorberekent.
Wij van straalbedrijf BOLL zijn niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade, die voor tijdens of na onze werkzaamheden kan ontstaan.
Tijdens het stralen komt er veel stof vrij, u als opdracht gever moet hier rekening mee houden dat dingen onder het stof komen te zitten, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor stof schade of iets dergelijks.
Als wij hout stralen op locatie dan zal er ook een beetje hout van de balk verwijderd worden, de nerf structuur zal dieper worden omdat de zachtere hout nerf eruit wordt gespoten.
Moeten wij verf zandstralen op locatie dan is de kans heel groot dat er nog verfresten achter blijven, de opdracht gever zal zelf de laatste beetjes verf moeten weg schuren, of hij/zij zal dit op een andere manier moeten verwijderen.
De straalunit wordt per dag verhuurd, elke dag dat de compressor er staat wordt in rekening gebracht.
Wij kunnen sneller werken als er een rolsteiger aanwezig is op locatie, indien er geen rolsteiger aanwezig is horen wij dat graag van u dan nemen wij een trapje mee of kamer steiger mee.
Nadat wij alle gebinten en balken hebben gestraald spuiten wij alle wanden en balken enz, zo goed als mogelijk schoon met lucht, dit betekent niet dat alles stofvrij is.
Nadat alle stof een beetje is weggetrokken kunnen wij de ruimte bezemschoon opleveren, (dit valt onder meerwerk uren.)
Het gebruikte straalmiddel nemen wij niet mee terug, u bent zelf verantwoordelijk voor de afvoer van het gebruikte straalmiddel (dit mag in de bouw container).Zodra onze werkzaamheden klaar zijn kan er contant afgerekend worden, zo niet dan krijgt u een digitale factuur van ons deze dient binnen 7 dagen betaald te zijn nadat wij onze werkzaamheden hebben afgerond.
Voor aannemer en andere tussen personen geld een betaaltermijn van 14 dagen, na afronding van het project.

Opdracht annuleren.
Kosteloos annuleren van de opdracht is mogelijk van beide kanten, dit dient 3 weken voor aanvang van het project te gebeuren via dit mail adres: straalbedrijfboll@gmail.com
Bij annulering van de opdracht 1-2 weken voor de start datum: dan brengen wij 10% van de geschatte totaal som in rekening.
Bij annulering van de opdracht binnen 1 week voor aanvang van de opdracht dan brengen wij 20% in rekening van de geschatte totaal som.

BOLL Meubelservice / Straalbedrijf BOLL is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die voor, tijdens, of na onze werkzaamheden kan ontstaan.

 

Levering , prijzen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW voor het zandstralen van meubels en exclusief eventuele haal- en bezorgkosten.


Gekochte artikelen kan men zelf ophalen, bezorgen kan ik overleg.

indien u er voor kiest om uw meubels op te laten halen dan is dat volledig voor eigen risico van de klant, en kan Boll meubelservice niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade van voor, tijdens of na het transport.

Transport.

Wij halen alleen meubels op die gedemonteerd zijn, en die op de begane grond staan.
Moeten wij toch meubels gaan demonteren en opnieuw weer monteren dan zullen wij hiervoor extra kosten in rekening brengen.
Indien wij meubels vanuit de woning naar buiten moeten tillen, en we zullen een schade maken dan zijn we hier op geen enkele manier voor verantwoordelijk.

Indien niemand aanwezig is op de gemaakte afspraak tijd bij u huis, dan zal ik de voorrij kosten van €40 in rekening moeten brengen.

Betalingsvoorwaarden.

Het verschuldigde bedrag dient binnen 7 dagen nadat de factuur gemaakt is overgemaakt te zijn op mijn bankrekening nummer.

Brengt u als particulier zelf de meubels langs dan zal de factuur betaald moeten zijn voordat u de meubels weer kunt ophalen, u kunt uiteraard ook contant betalen als u de meubels weer ophaalt 

Wij bezorgen geen meubels tot de factuur betaald is wij hebben tenslotte ons werk gedaan, kiest u liever voor een contante betaling dan is dat ook mogelijk u kunt dan betalen op de dag dat wij de meubels bij u thuis bezorgen.

Garanties en onvoorziene gebreken.

Hoewel Boll meubelservice haar uiterste best doet om alle diensten en producten in de best mogelijke staat af te leveren, kan Boll meubelservice niet aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van onvoorziene schade aan een artikel of door een artikel na aankoop.

Eventuele onvoorziene gebreken zal Boll meubelservice uiteraard naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

Bij meubels met fineer kan ik geen garantie geven als ik er door heen straal, over het algemeen gaat dit vrijwel altijd goed als ik de druk wat lager instel.

Echter is niet al het fineer op het spaanplaat even dik dus dit kan soms mis gaan. 

Bij meubels die gestraald worden verdwijnt er altijd hout uit de nerf zodat het hout ruwer wordt, dit wordt vooraf met u besproken, eventueel kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het na schuren met de hand zodat de meubels daarna direct overspuitbaar/schilderbaar zijn.