Meubelwagen verhuur Enschede.

BOLL Meubelservice beschikt over een meubelbak, de lengte van de meubelbak is 4,10 meter lang en de sta hoogte is 2,10 meter hoog, de breedte is 2,10 meter in de bakwagen zijn verhuisdekens, spanbanden, en een steekwagen aanwezig.

Er kunnen in totaal 3 mensen in de cabine van de bakwagen, dus er kunnen 2 mensen mee rijden om op de locatie de spullen uit te laden.

De chauffeur zal over het algemeen achter in de meubelwagen staan om de dingen netjes achter in de bus te pakken, Tegen een ander tarief zal de chauffeur u ook mee kunnen helpen, met het til werk van de woning tot aan de meubelwagen.

Bij Boll meubelservice kunt u de meubelwagen huren voor een minimale huur periode van 3 uur, er is geen borg of een extra verzekering nodig, omdat de chauffeur de bus bestuurd.

Meubelbak Enschede verhuur tarieven.

BOLL Meubelservice stelt deze meubelbak beschikbaar voor verhuur inclusief chauffeur, de huurprijs inclusief chauffeur is vanaf €25 per uur. De bus wordt uitsluitend beschikbaar gesteld met chauffeur!

Er geldt een minimale huur periode van de meubelwagen van 4 uur, elk daarna op volgend uur dat u de meubelwagen gebruikt wordt er een extra uur in rekening gebracht, de bedragen worden afgerond op een kwartier.

De eerste 75km zijn inbegrepen bij de huur, na de eerste 75km wordt er een extra vergoeding gevraagd voor de gemaakte kilometers.

De extra toeslag na de eerste 75km is €0.30 per gereden kilometer.

  • 40 uur Maandag tot en met Vrijdag van 8 tot 4 €25 per uur.
  • 8 uur Maandag tot en met Vrijdag van 8 tot 4 €30 per uur.
  • 4 uur Maandag tot en met Vrijdag tussen 8 en 4 €32,50 per uur.
  • In de avond of op zaterdag wordt 20% extra in rekening gebracht
  • Verhuizingen met 1 verhuizer €15 extra boven op het uur tarief.
  • Verhuizingen met 2 verhuizers €40 extra boven op het uur tarief.


Alle genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.


Dus gaat u verhuizen of heeft u vervoer nodig maakt u dan tijdig uw afspraak bij BOLL Meubelservice zodat wij u van dienst kunnen zijn!